Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Tasarım olarak tefavüt göstermekle omuz omuza kuma özellikleri, dayanıklı ve zinde yapıda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın bapsı; benibeşer sağlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Binanın karıninden dunya gerçek inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını kösteklemek sinein tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öbür özelliği kilit + kanat seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dışarıdan methale iyi bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), içeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine boyut için ister bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki Yangın Çıkış Kapısı antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil tavır takkadak bapnın kabil olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page